maanantai 9. helmikuuta 2009

Aurinko paistaa


risukasaankin, en voinut olla lisäämättä. Keväällä tosiaankin kaikki tekemättömät työt oikein pomppaavat silmille, kun aurinko valaisee likaisia ikkunoita, pölyisiä nurkkia, lattian naarmuja, huonekalujen nuhruisuutta ja kaikkea sitä mitä lumen alta paljastuu. Muuten aurinko on tervetullut ja nautin siitä kiihkeästi.
Kummallista miten ihminen kehittää itselleen stressin. Huomasin miten eräs lisähomma työssäni sai minut kehittämään itselleni päänsäryn, väsymyksen ja hermostumisen tunteen. Tämä homma on kuitenkin hoidettava, eikä se siitä stressaamisesta parane - päinvastoin.
Helmikuun lupaukseni ovat ainakin painonhallinnan osalta melko hyvin hanskassa ja odottelenkin nyt, että varmaan ihan lähipäivinä olen jo tavoitteessani. Niinpä, vähän olen kärsimätön.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

kyselit vinkkejä lanka- ja askartelutavaroiden säilytykseen. eipä mulla mitään ihmevinkkejä ole antaa, mutta voin kyllä kertoa omista järjestelmistä. osa langoista on laatikossa vaatehuoneessa. omasta mielestä kauneimmat olen järkännyt väreittäin isoihin rottinkikoreihin (näkyikin blogin kuvissa) ja korit on ihan esillä:keittiössä, tuvassa ja makkarissa. on minusta ihan hauskan näköisiä ja lankojakin on helppo valita kun ovat näkyvissä. keskeneräiset neuleetkin seikkailevat omissa koreissaan eri huoneissa.

meillä on kotona paljon tavaraa kun ollaan kierrelty innokkaasti kirppareita ja valitettavasti perittykin jotain. kaikki esillä olevat korit, purkit ja purnukat toimivat myös säilytyspaikkoina eri asioille, kuten myös osalle askartelutarvikkeista. osa on pakattu joskus muinoin ostettuihin isoihin pahvilaatikkoihin, jotka on pinossa makkarin nurkassa. nämä systeemit toimivat meillä ihan hyvin, vaikka enää ei kyllä pitäisi mitään hamstrata.