maanantai 10. elokuuta 2009

Syksyistä intoilua

Aina syksyllä haluaisi aloittaa kaikki mahdolliset kurssit ja täyttää iltansa mitä erilaisimmilla harrastuksilla, mutta jouluun mennessä sitten kaikki jo ovat lopahtaneet. Olenkin viime vuosina osallistunut vain lyhyisiin kursseihin, jotka eivät sido niin paljon.
Olen taas kerran siivoillut varastoja ja tehnyt löytöjä, joita en millään raaskisi heittää pois, mutta en keksi mitä niistä tekisin. Jonkinlainen tuunauspaja tai kierrätyspaja voisi olla minun juttuni. Täytyypä katsoa mitä kursseja on tarjolla.
Tyttäreni toteutti kesällä suitsait sukkelaan locker hooking-tekniikalla maton meille synttärilahjaksi ja minusta se on upea. Sellaistakin voisi kokeilla ja tehdä niistä tuotoksista, vaikka kasseja. En kyllä tiedä mihin ihminen tarvii niin paljon kasseja, yhden kun tässä teinkin juuri ihan perinteisellä tekniikalla. Siinä kassissa kyllä on jujuna hex opening-frame, joka on kyllä loistava keksintö ja käy esim. neuletyön kuljetteluun hyvin.



Tässäpä olisi esim. hattuja, joita en millään raaski heittää pois, mutta en ole myöskään vielä keksinyt mitä niillä tekisin?

2 kommenttia:

Annimaria kirjoitti...

Siis mistä sä nuo kaikki kamat oikeen löysit? Ei saa hiettää pois, jos ne on oikeasti vanhoja, joku vintage-liike ostaa ne ihan varmasti. Hatut näyttää ainakin hienoilta. Tuon punaisen voisin ainakin ottaa käyttöön.

Niin kiva kuulla, että tykkäsitte matosta. Sen työtavan nimi kylläkin on locker hooking.

Mummu kirjoitti...

Hyvä Anni, että korjasit. KOrjasin sen nyt myös tuohon tekstiin ja laitoin linkin you tubeen. Se on nyt vähän tuollaista meikäläisen englannin taidot.