maanantai 8. kesäkuuta 2009

Sauna





Tässä tuokiokuvia alakerrasta, jota olemme remontoineet viime syksystä lähtien. Urakka on ollut aikamoinen, eikä loppua näy. Vielä pitäisi maalailla ovia, karmeja, putkia yms. Laittaa vähän silikonia, koukkuja, peilejä yms. Järjestellä tavaroita, saada pakastin suoraan, saada kuivausrummun vedet menemään viemäriin yms. Mutta tässä nyt tämänhetken ja vähän vanhempaakin tilannetta. Tuntuu, että ei tämä saunaosasto ole koskaan valmis, eikä kai olekaan ja toisaalta mitä me tekisimmekään jos kaikki olisi jo valmista.

Posted by Picasa

5 kommenttia:

Mummu kirjoitti...

Uups, kun vihdoin sain kuvia aikaseks niin itse saunasta ei ollutkaan yhtään kuvaa. Mutta Anni pian pääset saunomaan ja näkemään itse.

Annimaria kirjoitti...

Hyvältä näyttää tosiaan.

risulintu kirjoitti...

Hieno lattia ja tuo tiiliseinä on upea. Onko se vanha vai uutta muurausta? Ja ne tuoli siinä tiskin edessä on hienot. Juuri tuon mallista päältä kaarevaa tuolia havittelen pesuhuoneeseen.

Mummu kirjoitti...

Tiiliseinä on paljastunut vanhojen paneleiden alta, kun oli ensin tarkoituksena purkaa koko seinä. Mies halusi myös ehdottomasti baarin ja ehdotin sitten aukkoa tähän seinään ja siitä saimme toimivan baaritiskin ja muutenkin kätevän laskutason. Aioimme jättää tiiliseinää myös muille seinille, mutta niillä seinillä tiilet olikin ladottu kyljelleen, eikä ollut yhtään hyvännäköistä.
Tuoleja saunaan ja baaritiskille haeskelimme paljon, mutta mieleiset löytyivät-yllätys, yllätys Maskun koti-liikkeestä, eivätkä olleet edes kalliita.
Lattiaan halusin luonnonkivipolut ja kiva jos näyttävät hyviltä, mutta olivat aika työläät ja näyttivät aluksi tosi likaisilta tai sameilta. Bauhausin kivenhoitoaine tosin kirkasti ne ihan kivasti.

Mummu kirjoitti...

Ai niin tarkoititkin ehkä tuota oleskeluhuoneen lattiaa! Päädyimme pitkän pähkäilyn ja lattiamiehen suosituksesta muovimattoon! Se on ollut loistava valinta. Ramppaamme saunasta ulos ja sisään, kannamme puita saunaan jne. muovimatto ei pelästy kosteudesta ja roskista ja on helppo pyyhkäistä. Se tuntuu myös hyvältä jalkapohjiin, on vähän karkea pintainen ja lämpimäntuntuinen.Ajattelimme valita sellaisen kuosin, että varmasti tajuaa, että se ei ole oikeaa puuta, mutta silti lähes kaikki luulevat niin.